Postare sexo-marxistă

12
3060

Hai să clarificăm câteva lucruri cu căsătoria minorităților sexuale, că violența asupra câmpilor atinge cote absurde:

1. „Să nu mă oblige pe mine să respect căsătoria lor!!!”

Căsătoria definită de stat e un contract între soți, care dă drepturi și obligații celor doi. Un contract care nu te privește decât dacă interacționezi în mod special cu unul sau ambii soți. Milioane de contracte de vânzare ori prestări servicii ori închiriere se încheie anual fără ca tu, îngrijoratul de serviciu, să fii întrebat sau să știi măcar de ele. Nu e treaba ta, poți sta lejer deoparte.

2. „Căsătoria e protejată de stat cu scopul reproducerii!!!”

Bine, atunci vei fi de acord să fie desfăcute ori interzise căsătoriile dintre oameni care nu pot ori nu doresc să aibă copii. Și dintre cei care sunt căsătoriți de mai mult de 3 ani și nu au procreat. A, astea sunt excepții? Atunci mai putem include o excepție, cea a doi adulți care nu pot avea copii, dar își doresc să fie căsătoriți.

De fapt, căsătoria generează drepturi și obligații între soți în primul rând, și abia apoi față de copii, DACĂ aceștia apar.

3. „Familia e definită clar de stat/Biblie/tradiție/cărțile cu Batman ca bărbat + femeie!!!”

Și formele care nu sunt „bărbat și femeie” cum se numesc? De exemplu, un părinte divorțat ori văduv și copilul/copiii săi? Un nepot și bunicii? Un copil adoptat de unchi? Trei frați rămași singuri pe lume?

4. „O să se pupe pe stradă și o să-i vadă copiii și n-o să știe ce să creadă!!!”

Din cauza unei hârtii nu se pupă minoritățile sexuale pe stradă?

Înseamnă că toți cei care se pupă pe stradă sunt căsătoriți?

5. „Dacă îi lăsăm să se căsătorească, o să vrea după aia și mai multe drepturi!!!”

Cum ar fi? Ce drepturi au cuplurile căsătorite în prezent și ar putea cere și cele gay? Ce drepturi suplimentare ar putea cere? Să fie căsătorite religios? Cultele își definesc și acum regulile pentru desfășurarea tainelor și ritualurilor, nu e nici un pericol.

A, vorbim despre privilegii? Gen să nu plătească taxe, să primească bani de la buget și să facă campanie electorală?

6. „Apărăm familia tradițională!”

De cine o apărați? A cerut cineva să fie interzisă vreo formă de familie? În afară de CpF zic.

E vreo concurență de care n-am aflat? O să se decidă brusc unii că nu mai vor sâ se mai căsătorească din cauză că alții se pot căsători?

Singura poziție neutră din toate punctele de vedere este ieșirea statului din contractul numit căsătorie și redarea lui societății civile. Cultele, comunitățile, familiile, notarii și avocații pot inventa diverse forme standardizate.

În lipsa unei mișcări spre dezetatizarea căsătoriei, nu se poate argumenta coerent decât pentru tratarea cetățenilor în mod egal, indiferent de religie, rasă, sex și orientare sexuală.

12 COMENTARII

  • Dar adopţia poate fi făcută si fără căsătorie. Chiar cred ca ar fi mai simplu. Greu, dar o femeie poate adopta un copil fără să fie căsătorită…cine ştie cu cine stă ea apoi in casă? Iar un bărbat, nici heterosexual fiind, nu cred ca poate adopta prea uşor un copil în ţara asta…

    • Simt nevoia de motive care sa para cat de cat acceptabile ca sa nu zica pe fata ca sunt homofobi… Eu as face adoptiile posibile pentru oricine e apt sa aiba grija denun copil, doar sa nu stea in sistemul social. In plus, eu am fost crescuta de doua femei (mama si bunica)…de ce ar fi diferit un cuplu de femei? Din cand in cand s-ar pupa si atat… Cred ca doar mintile bolnave vad perversiuni peste tot…

 1. Chestia cu adoptia este o tema care tot revine in curtea prostimii.
  S-o lamurim si pe-asta:
  1. In ziua de azi poti avea copil pe cale artificiala, fara tata, fara mama implicati direct. Oricine se poate duce la o banca de sperma/ovule si produce un copil fie prin inseminare in vitro (femeile) fie prin folosirea unei mame surogat (barbatii si femeile). Asta inseamna ca atat oamenii singuri cat si cuplurile de acelasi sex pot produce proprii lor copii.N-au nevoie de nici o casatorie sau permisiune pt asta.
  2. Se pot infia copii de catre o singura persoana necasatorita- asta se intampla des. Infierea se uita la capacitatesa adultului de a creste un copil, nu la viata lui sexuala (inafara de situatii in care e semnalat ca aceasta ameninta siguranta copilului). Pe scurt, un cuplu de acelasi sex poate foarte usor adopta un copil, facandu-se parinte adoptiv unul dintre ei.
  3. Cuplurile de acelasi sex -femei pot avea copii in mod natural, fiecare in parte (eu stiu cateva asemenea cupluri care au doi copii, fiecare dintre ele producand cate un copil ). Copiii sunt ai lor- naturali – si de drept. Casatoria nu are nici o treaba cu asta si producerea naturala de copii a femeilor gay nu poate fi impiedicata de nimeni. 😀
  [ Cei pe care i-am cunoscut eu sunt foarte reusiti, au ajuns ceva in viata lor. Nici unul din acesti copii nu sunt homosexuali sau bisexuali (nu ca ar fi fost ceva rau in asta).]

  4. E mai bine sa fie copiii nenorociti in mizeriile de orfelinate ale statului? Se vede treaba ca dupa unii, da!

  5. Daca un cuplu de acelasi sex este vazut ca periculos pt copil, de ce nu este vazut ca periculos si un tata singur (ba chiar, un tata casatorit, un tata vitreg, etc)? Statistic vorbind, sunt destui tati heterosexuali care si-au violat copiii proprii sau vitregi decat parinti homosexuali care au produs vreo agresiune sau au adus vreun detriment copiilor lor. A se vedea statisticile oficiale.

 2. Este inceputul sfârșitului…..
  Oricum astept ziua cand un gay sa lupte pentru drepturile mele asa cum „eu” lupt pentru drepturile lui.
  Eu zic asa:

  prostul moare de grija altuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.